Stichting STOPhersentumoren.nl zit te springen om meer donateurs, want hoe meer donateurs wij hebben, hoe meer stem wij hebben om grote subidies in de wacht te slepen. Hieronder kun je online doneren, dat gaat allemaal naar algemeen onderzoek. Maar je kunt natuurlijk ook je donatie handmatig overboeken op IBANnummer NL93RABO0136468942 tnv Stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen. Hierbij kun je ons precies vertellen waarvoor jij je donatie inzet. Klik hiervoor op deze link: Handmatig doneren

 

Donatie voor Stichting STOPhersentumoren.nl

Via dit formulier kun je doneren aan Stichting STOPhersentumoren.nl

Na het invullen van onderstaande gegevens en het klikken op de "donatie uitvoeren" button, kan op de volgende pagina één van onderstaande betaalmethodes gekozen worden.

ideal paypal  banktransfer  sofort  mistercash  creditcard  bitcoin 

Donateur gegevens

Donation Information

 

 

Waarom is jouw steun onmisbaar?

Omdat we een enorme inhaalslag moetne maken om hersentumor onderzoek op hetzelfde niveau te krijgen als bij de meest voorkomende kankersoorten waar de afgelopen jaren miljarden in zijn gestoken.

Omdat wij helaas geen subsidie van de overheid krijgen is juist daarom jouw bijdrage zo belangrijk.

Dankjewel voor je steun!

Ieder kind heeft recht op toekomst!

Iedere week sterven er twee kinderen door een hersentumor. Dat zijn er iedere week twee teveel! Een hersentumor zorgt voor de meeste slachtoffers onder kinderen met kanker, omdat andere kankersoorten hogere genezingspercentages hebben. Kom in actie en help de toekomst om te buigen.

Jouw steun is hard nodig. Want zonder donaties kunnen we geen onderzoek opzetten en uitvoeren. Word daarom nu donateur en geef toekomst!

Doneer aan Stichting STOPhersentumoren