Jacobus Faay

Storyteller

Mijn naam is Jacobus. Ik ben een trotse vader van twee geweldige dochters en gezegend met een super vrouw.

Vroeger was ik een ware workaholic en heb daarin erg veel kennis en ervaring opgedaan bij met name grote en internationaal opererende financiële en ICT bedrijven. Mocht je daar meer over willen weten dan verwijs ik daarvoor naar mijn LinkedIn profile.

In mijn vrije tijd schrijf ik al jaren. Het liefst fictie, geinspireerd op historische feiten. De kunst van het schrijven fascineert mij mateloos. Lange tijd schreef ik 'for my eyes only' dikke manuscripten over moord en criminaliteit in de financiële wereld. Ik ben nu bezig om de serie (boek)manuscripten te herschrijven in een vorm dat de verhalen voor anderen ook gaan leven. Daarvoor moet ik me nog veel schrijftechniek eigen maken. Ik wil proberen om in 2021 in ieder geval één van mijn manuscripten bij een traditionele uitgever gepubliceerd te krijgen. Binnenkort verwacht ik daar hier wat meer over vertellen.

Belangrijkste onderwerpen bij het schrijven

Ik hou vooral van verhalen die waar gebeurd zouden kunnen zijn. Daarin vind ik vooral de volgende gebieden het interessantst.

  • Financiele dienstverleners

  • Rechtwetenschap

  • ICT

  • Psychologie

Case Studies

March 21, 2017

Saving over 3 Billion on a New Submarine

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptun dolor sit amet.
March 21, 2017

Jack’s First Consulting Contract in Las Vegas

October 2, 2017

How to Keep Difficult Clients Happy

July 22, 2017

Creating New Business Standards